Economia și creșterea albastră

Mările și oceanele sunt motoare pentru economia noastră și au un potențial mare de inovare și creștere. Economia albastră promovează o utilizare durabilă a resurselor oceanice pentru creșterea economică, păstrând în același timp sănătatea ecosistemelor oceanice.

EU-CONEXUS Minor în economia și creșterea albastră vă oferă competențe și abilități profesionale legate de principalele sectoare industriale și de servicii ale economiei albastre, care se numără printre principalele sectoare economice maritime înființate și emergente:

Rezultatele învățării acestui minor vor fi obținute în cadrul activităților practice și profesionale.

Modelează-ți minorul și îmbogățește-ți cunoștințele și competența în economia albastră durabilă!

Puteți consulta aici Catalogul de cursuri care include lista completă și detaliile cursurilor propuse de cele 6 universități din cadrul EU-CONEXUS.

În Blue Economy and Growth Minor, UTCB oferă următoarele cursuri:

Interesat? Vă puteți înscrie acum la cursurile propuse în acest an universitar, semestrul II.

Cursurile sunt organizate de Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS).

Vă rugăm să urmați pașii următori (numai elevii de licență din anii 2, 3 și 4 sunt eligibili):

  1. Completați formularul de înregistrare,
  2. Pregătiți-vă CV-ul în limba engleză, menționând și activitățile extracurriculare la care ați participat în cadrul Universității sau în proiectul EU-CONEXUS,
  3. Scrieți o scrisoare de motivație explicând motivele pentru care alegeți programul Minor și / sau cursurile la care vă înscrieți (ce planuri de studiu și de carieră aveți, interesul pentru subiectele cursurilor, interesul pentru experiența internațională etc.)
  4. Pregătiți-vă dovada nivelului de competențe lingvistice în limba engleză (Cambridge, Toefl, TOEIC sau orice certificat similar); nicio problemă dacă nu o aveți, veți participa la un test oral de 10 minute organizat pe 2 decembrie.
  5. Trimiteți toate documentele prin e-mail la Ramona Diac, ofițer minor EU-CONEXUS, ramona.diac@utcb.ro (o puteți întreba, de asemenea, tot ce doriți despre minori, cursuri, procedură)

Dacă nu doriți să participați la întregul program Minor, puteți alege întotdeauna doar cursurile care vă interesează și să vă bucurați de unele dintre beneficiile experienței EU-CONEXUS și să le includeți în Suplimentul de diplomă. Vă rugăm să urmați aceeași procedură pentru înregistrare.

Termen limită pentru înscriere: 30 noiembrie, ora 13:00.