Festival & Evenimente culturale

UTCB \ Festival & Evenimente culturale

Sunteți student EU-CONEXUS, profesor, cercetător, personal administrativ cu o fibră artistică și culturală. Ați dori să experimentați diversitatea de limbi și culturi EU-CONEXUS?
Iar apoi să participați la viața campusului EU-CONEXUS și să contribuiți la diferitele proiecte artistice și culturale?

EU-CONEXUS Apel anual pentru propuneri de proiecte culturale și artistice

Pentru al 2-lea an, EU-CONEXUS lansează apelul anual pentru propuneri de proiecte culturale și artistice care îmbunătățesc sustenabilitatea urbană inteligentă a zonelor de coastă.

Pentru anul universitar 2023/2024, apelul va fi dedicat proiectelor de arte vizuale cum ar fi pictură, desen, sculptură, design, fotografie, video, cusătură și arte cu fibre, artă digitală, mixed media…

Sunt acceptate orice alte forme de artă care pot fi traduse într-o reprezentare vizuală (foto, video).
Doriți să depuneți un proiect de artă vizuală pentru a fi expus la universitățile partenere EU-CONEXUS?

Atunci acest apel este pentru tine!

Deschis tuturor studenților EU-CONEXUS, acest apel urmărește să identifice și să însoțească unul sau două proiecte artistice per universitate care vor promova identitatea EU-CONEXUS Smart Urban Coastal Sustainability.

Proiectele depuse de studenți pot fi realizate individual sau în grup.

Studenții sunt încurajați cu tărie să își implementeze proiectele de arte vizuale împreună cu alți studenți ai universităților partenere ale Alianței.

Verificați regulile pentru participare aici!

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este luni 19 februarie 2024 la miezul nopții (ora Bruxelles-ului).

APLICĂ ACUM la christelle.tallon@univ-lr.fr

Pentru mai multe informații accesați site-ul EU-CONEXUS aici!

Festivalul de cultură

Festivalul EU-CONEXUS este un eveniment de trei zile, organizat o dată la doi ani într-un cadru local al Alianței, pe baza unui concept.

Festivalul EU-CONEXUS își propune să consolideze sentimentul comunității EU-CONEXUS de apartenență la alianță prin activități de promovare a identității sale: diversitatea culturilor și limbilor, orientarea sa tematică privind durabilitatea urbană inteligentă a zonelor de coastă (SMUCS), precum și identitatea sa europeană.

Aceasta se bazează pe (co)producția și prezentarea de proiecte culturale și artistice, inițiative culturale științifice, activități bazate pe cercetare, precum și participarea la activități secundare, cum ar fi provocările sportive, care creează sinergie între toți actorii Alianței. Pentru a participa la Festivalul EU-CONEXUS, studenții își pot prezenta proiectele culturale și artistice prin intermediul cererii anuale de propuneri de proiecte culturale și artistice EU-CONEXUS.

Pentru a afla mai multe informații accesați site-ul.

 
Skip to content