Biroul de sprijin pentru dezvoltarea proiectelor EU-CONEXUS (PDSO)

UTCB \ Biroul de sprijin pentru dezvoltarea proiectelor EU-CONEXUS (PDSO)

Biroul de sprijin pentru dezvoltarea proiectelor (PDSO) a fost înființat în cadrul EU-CONEXUS Plus. Acesta aspiră să sprijine comunitatea academică EU-CONEXUS (profesori, cercetători sau personal administrativ) care lucrează în orice universitate a alianței, ajutându-i să candideze la cereri de propuneri externe. Grupurile țintă specifice sunt consorții care implică cel puțin două instituții EU-CONEXUS care doresc să prezinte un proiect colaborativ de cercetare sau educație ca răspuns la o cerere europeană sau internațională. PDSO și-a creat, de asemenea, propriile oportunități de finanțare (de exemplu, Fondul de finanțare inițială și de dezvoltare a proiectelor) cu scopul de a spori colaborarea între partenerii din cadrul alianței.

Scopul principal al oficiului este de a oferi îndrumare solicitanților în faza de pre-atribuire, sprijinindu-i în pregătirea cererilor lor.

În plus, unul dintre obiectivele PDSO este ca oamenii din alianță să fie conștienți de apelurile viitoare interesante. Prin urmare, din când în când, va organiza sau va participa la evenimente și webinarii pentru a prezenta comunității oportunități de finanțare relevante.

Pentru mai multe informații accesați site-ul.

Skip to content