Societatea Antreprenorială Studențească

UTCB \ Descoperă-ne \ Pagina studenților \ Societatea Antreprenorială Studențească

Scop

Scopul Societății Antreprenoriale Studențești din Universitatea Tehnică de Construcții București este dezvoltarea unui mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților Universității Tehnice de Construcții București.

Consiliul executiv

Regulamente

Regulament de organizare și funcționare – SAS-UTCB Descarcă

CLAR 3.0. Antreprenoriat în domeniul construcțiilor

Proiectul CLAR 3.0 se axează pe dezvoltarea competentelor specifice activității antreprenoriale și manageriale pentru studenți și absolvenți ai UTCB.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici: https://utcb.ro/cercetare/fondul-de-dezvoltare-institutionala/d4-sustinerea-activitatilor-societatilor-antreprenoriale-studentesti-sas/

Cultivarea abilităților antreprenoriale 2.0 (CLAR 2.0) – CNFIS-FDI-2020-0379

Proiectul CLAR 2.0 este continuitatea proiectului FDI – CLAR din anul 2019 și este în conformitate cu politicile naționale de dezvoltare a învățământului superior, tema proiectului încadrându-se în domeniul strategic 4 vizat de Fondul de Dezvoltare Instituțională și anume susținerea activităților societăților antreprenoriale studențești (SAS) din cadrul universităților. Proiectul este depus de Societatea Antreprenorială Studențească – UTCB, care, prin ordinul nr.3262/2017, a început activitatea pe un domeniul de antreprenoriat, domeniu prioritar vizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați pagina proiectului.

Cultivarea abilităților antreprenoriale (CLAR) -CNFIS-FDI-2019-0420

Proiectul este dedicat tuturor studenților și absolvenților din Universitatea Tehnică de Construcții București fiind finanțat de Consiliul National al Finantarii din Invatamantul Superior (CNFIS) prin competiția Fondul de Dezvoltare Instituţională (FDI) 2019. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați pagina proiectului.

Contact

sas@utcb.ro

 
Skip to content