Doctorat

UTCB \ Doctorat

Cursuri

EU-CONEXUS a sporit oportunitățile academice pentru studenții doctoranzi prin lansarea Catalogului de cursuri de doctorat EU-CONEXUS deschis tuturor studenților doctoranzi din alianță. Acest catalog include cursuri de dezvoltare a competențelor transversale și cursuri pe tema SmUCS (Smart Urban Coastal Sustainability) oferite de universitățile partenere din consorțiu.

Studenții noștri doctoranzi și postdoctoranzi se pot înscrie acum la unul sau mai multe cursuri de doctorat oferite de partenerii noștri! – Prin aceste cursuri, ne propunem să extindem oportunitățile academice pentru studenții noștri doctoranzi și postdoctoranzi EU-CONEXUS, inclusiv pe cei ai partenerilor noștri asociați, Universitatea Națională Odessa I.I.Mechnikov și Centrul Africa de Excelență în Reziliența de Coastă (University of Cape Coast)

Pentru mai multe informații clic aici!

Școala de vară

În cadrul Școlilor de vară de doctorat, EU-CONEXUS oferă un program comun, flexibil și inovator, bazat pe abordări interdisciplinare și transsectoriale, cu rezultate ale învățării și sesiuni bazate pe abilități de leadership și dezvoltare profesională. Această oportunitate vă va stimula cariera internațională de cercetare și concentrarea pe rezolvarea provocărilor Smart Urban Coastal Sustainability împreună cu alți doctoranzi din Alianța noastră și experți din mai mult de 10 țări.

Pentru mai multe informații clic aici!

Oportunități de finanțare a studiilor de doctorat

Oportunități de studii postuniversitare complet finanțate. Pentru mai multe informații clic aici!

Cadrul general de doctorat

Informații în curând

Doctorat în Co-tutelă

Suntem încântați să lansăm oficial o nouă oportunitate pentru studenții noștri doctoranzi din întreaga Alianță!

În calitatea noastră de alianță europeană transnațională de învățământ superior și cercetare, ne propunem să abordăm provocările globale și locale, abordând nevoile de mediu, tehnice, economice și de societate. Echipa noastră la nivel de doctorat EU-CONEXUS face un alt pas în această direcție prin lansarea unui nou apel de granturi pentru toți studenții doctoranzi EU-CONEXUS din programele Co-Tutelă în teme de sustenabilitate urbană inteligentă a zonelor de coastă, cu teze co-supervizate între două universități partenere din EU-CONEXUS.

Invităm toți studenții eligibili să parcurgă cu atenție toate informațiile de mai jos și să aplice!

Pentru mai multe informații clic aici!

Săptămâna PhD

Informații în curând

Skip to content