Master – Joint Master Programme in Marine Biotechnology

UTCB \ Master – Joint Master Programme in Marine Biotechnology

Joint Master Programme in Marine Biotechnology

Despre program

Acest program comun de master în biotehnologie marină este un program multidisciplinar integrat oferit în cadrul uneia dintre primele universități europene transnaționale.
Programul oferă studentului o educație academică de înaltă calitate, construind competențe profesionale în domeniul biotehnologiei marine (numită și biotehnologie albastră) și contribuind la abordarea provocărilor sale globale.

Se va asigura că studenții vor urma:

Acest Master în Biotehnologie Marină oferă studentului mai multe opțiuni de călătorie în cadrul alianței.
Studenții sunt integrați într-un grup de studiu multicultural și într-o rețea profesională, oferind un sistem imersiv de învățare bazată pe proiecte în economia „lumea reală”.

JMPMB este axat pe aplicațiile biotehnologiei marine în sectoarele sănătății, cosmeticelor și agroalimentare, conducând studenții printr-o conductă de biotehnologie marină, inclusiv:

Oportunități în carieră

În 2016, Economia Albastră a oferit 3,48 milioane de locuri de muncă în UE, iar salariul mediu a crescut cu 14,2%.
Țările EU-CONEXUS reprezintă mai mult de 50% din „Blue Jobs” ale UE.

Veți putea ajuta companiile în:

ABILITĂȚI PROFESIONALE:

EU-CONEXUS a construit acest program în colaborare cu părțile interesate pentru a se potrivi nevoilor reale ale sectorului biotehnologic. În plus, companiile și centrele de cercetare sunt implicate în predarea programului.

Acesta va pregăti studenții angajați pentru a obține următoarele abilități și cunoștințe:

De ce acest master

ÎNVĂȚAȚI DE LA CEL MAI BUN

Înscrieți-vă și lăsați-vă inspirat de echipa noastră de cercetători tematici specialiști. Participați la cercetări de ultimă oră în biotehnologia albastră. Învățați de la experți de top din industrie care aduc experiență de reală în cursuri. Abordarea provocărilor biotehnologiei marine prin înțelegere multidisciplinară.


STUDII FĂRĂ FRONTIERĂ – FĂ PARTE DIN CEVA MAI MARE

Studiați în universități europene din patru țări diferite. Participați la echipe de cercetare transnaționale. Obțineți o diplomă de master comună, acordată de o Alianță Universitară Europeană și recunoscută de șase universități europene. Creați-vă propria rețea europeană pentru biotehnologia marine. Personalizați-vă cariera în biotehnologie marine prin intermediul a patru piste de specializare

CAMPUS INTERNATIONAL

Bucurați-vă de o gamă largă de activități sociale și sportive. Experimentați cultura și stilurile de viață din cel puțin trei țări diferite.


FACILITATI EXCELENTE

Studenții vor avea acces la:

Documentație

Skip to content