Cea de-a 8-a ediție EENVIRO

25 octombrie 2022

În perioada 17-20 octombrie, partenerii noștri de la Universitatea Tehnică de Construcții din București au fost gazdele celei de-a 8-a ediții a EENVIRO – Conferința soluțiilor durabile pentru energie și mediu.
Având ca temă principală „Soluții durabile pentru energie și mediu”, conferința a inclus ateliere și prezentări orale care au abordat o gamă largă de subiecte privind dezvoltarea urbană durabilă și inteligentă, energia și mediul. Scopul EENVIRO este de a oferi tuturor participanților o platformă fermă pentru o experiență academică, industrială, socială și culturală semnificativă și de a permite mediului academic și industriei să se reunească pentru a împărtăși idei valoroase și pentru a dezvolta noi colaborări.

La această ediție, patru dintre cercetătorii și colegii noștri EU-CONEXUS de la Universitatea Klaipeda, Lituania și de la La Rochelle Université, Franța au susținut prezentări și un atelier de lucru:

Suntem mândri că această a 8-a ediție a fost organizată de UTCB împreună cu Consorțiul EU-CONEXUS, Centrul pentru Energie, Reziliență și Sinergii Urbane – CERUS și Centrul de Cercetare Avansată pentru Calitatea Ambientală și Fizica Clădirilor – CAMBI.

Puteți afla mai multe despre eveniment pe site-ul oficial – https://www.eenviro.ro/conference-program-2/ .

Skip to content