UTCB și EU-CONEXUS au fost reprezentate la Târgurile Internaționale de Educație din Maroc între 24 și 28 noiembrie

7 decembrie 2022

UTCB și alianța europeană din care facem parte au fost prezente, la sfârșitul lunii trecute, în Maroc la Târgul Internațional de Educație care a avut loc în 3 orașe, respectiv Casablanca, El Jadida și Marrakech. Publicul internațional a a aflat mai multe informații despre curricula noastră și despre oportunitățile internaționale pe care le oferim.

Printre reprezentanții UTCB s-au numărat doamna Daniela Țăpuși, decanul Facultății de Inginerie în Limbi Străine și domnul Sorin Burchiu, decanul Facultății de Inginerie a Instalațiilor.

Acest târg internațional include târguri tradiționale pentru studenți în orașe, vizite în cele mai bune licee din Casablanca și oferă universităților din întreaga lume oportunitatea de a recruta cei mai buni studenți din cele mai bune școli și colegii din Maroc. Expozanții au avut un stand la aceste licee, au întâlnit potențiali studenți care caută diplome internaționale, programe de limbi străine și școli de vară în străinătate, ceea ce le-a oferit o șansă unică de a explora piața marocană a învățământului superior și de a intra în legătură cu studenți promițători.

Anual, târgul atrage în jur de 2.000 de studenți (pe locație), anul 2022 marcând cea de-a 18-a ediție.

Mai multe informații despre acest eveniment pot fi găsite pe acest site.

 
Skip to content