AD HONOREM, 10 ani de la moartea academicianului Ioan ANTON

8 aprilie 2021

În 12 aprilie 2021, Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Academia Română, filiala Timișoara evocă Ad Honorem amintirea Academicianul și Rectorului Ioan Anton. Personalitate remarcată, acesta a fost dezvoltatorul școlii românești de mașini hidraulice, obținând rezultate valoroase în domeniul cercetării. În perioada 1971–1981 și în 1989, Ioan Anton a fost Rector al Universității Politehnica Timișoara iar în perioada 1 martie 1974 – 2 februarie 1990 a fost vicepreședinte al Academiei Române și președinte ad-interim între 25 decembrie 1981 – 13 noiembrie 1984.

Vă adresăm invitația de a fi prezenți la acest eveniment, prin intermediul platformei Zoom și a paginii oficiale de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul on site se va desfășura în cadru restrâns, în incinta Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica, sala Polivalentă, începând cu ora 11:00.

Ne vor onora cu prezența:

Evenimentul va fi moderat de către domnul Prof.dr.ing. Liviu Anton. 

Accesarea platformei de comunicare audio-video Zoom se va putea realiza începând cu ora 11.00.

https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_UCS_HIKWRverAcugtVCu2Q

Evenimentul va putea fi urmărit online pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, la adresa: https://www.facebook.com/UPTimisoara

Prezența dumnevoastră ne onorează!

Skip to content