Biblioteca Națională a României a găzduit Conferința Performanța Energetică a Clădirilor și a XV-a ediție a Competiției Studențești RCEPB

15 iunie 2023

În perioada 8-9 iunie a avut loc Conferința Internațională Performanța Energetică a Clădirilor și a XV-a ediție a Competiției Studențești RCEPB. Sub sloganul ”Să contribuim împreună la dezvoltarea unui mediu construit durabil și rezilient”, evenimentul a fost găzduit de Biblioteca Națională a României, organizat de Ordinul Auditorilor Energetici din România, Asociația Inginerilor de Instalații din România, universitatea noastră și susținut de către Alianța Europeană de Universități din care facem parte – EU-CONEXUS.

Cu această ocazie, Biblioteca Națională a României găzduit evaluatori energetici, arhitecți, designeri, reprezentanți ai mediului academic și de cercetare, studenți și tineri profesioniști, dezvoltatori imobiliari și reprezentanți ai companiilor de construcții.

Principalele teme ale Competiției Studențești intitulate ”Strategii și Instrumente pentru NZEB și ZEB – Între obligații și posibilități” au fost:

Competiția s-a adresat studenților de la ciclul de studii Licență și Master din toată țara. Două echipe UTCB s-au numărat printre marii câștigători:

Felicitări tuturor participanților și echipelor UTCB care au obținut locul I (Iosif Ilieș) și ”Premiul special pentru cel mai bun poster” (Gabriela Pîrvu și Eduard Theodoroviciu) !

Mai multe detalii despre acest eveniment pot fi accesate aici.

 
Skip to content