Cazare cămine UTCB anul universitar 2023-2024

26 septembrie 2023

[Actualizare articol 26 septembrie 2023]

Lista repartizării studenților UTCB în cămine în urma completării chestionarului 2 publicat din data de 15 septembrie poate fi consultată aici.

Momentan nu mai sunt locuri de cazare disponibile. În urma neconfirmării locurilor publicate astăzi vă puteți adresa serviciului social după data de 2 octombrie.

[Actualizare articol 20 septembrie 2023]

Semnarea contractului de închiriere și preluarea camerelor de cămin se face DOAR de persoanele titulare având în posesie cartea de identitate în original. Rezervarea camerelor se face conform informațiile specificate în mesajul de pe pagina dedicată: https://utcb.ro/descopera/pagina-studentilor/cazare/

[Actualizare articol 19 septembrie 2023]

Listele de cazare din seria 1 pot fi consultate aici. Urmează conform calendarului seria 2 de cazare, doar prin completarea chestonarului de mai jos.

[Actualizare articol 15 septembrie 2023]

Noul chestionar de cazare conform informațiilor de mai jos: https://cutt.ly/cererecazare2023_2.

Tarife de cazare pe camera, nesubvenționate, pentru căminele UTCB pentru anul universitar 2023-2024:

Formularul de înscriere pentru locurile de cazare în căminele UTCB este disponibil la această adresă: https://cutt.ly/cererecazare2023 până la data de 15 septembrie 2023. Studenții străini pot alege limba engleză și franceză din partea de sus a chestionarului. Se pot înscrie la acest chestionar și studenții care s-au înscris la sesiunea de admitere din toamnă, situația va fi verificată începând de luni 18 septembrie.

Contractele  de cazare pentru perioada verii au fost încheiate până la data de 15 septembrie 2023. Până la data de 20 septembrie trebuie să se facă relocările în cămine în funcție de noile liste de cazare. Studenții care nu sunt repartizați pe prima variantă a listelor sunt rugați să identifice soluții de cazare în afara căminelor.

Calendar cazări

Program – preluarea camerelor de cămin se efectuează în intervalul 21 – 24 septembrie, orele 09.00 – 14.00. Preluarea se face de la fiecare cămin în parte.

Adrese cămine:

Informații suplimentare pe care vă sugerăm să le citiți le găsiți aici: https://utcb.ro/descopera/pagina-studentilor/cazare/

Skip to content