Ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa Domnului Prof. Christian INARD, Vice-président Recherche, La Rochelle Université

21 iulie 2023

Senatul Universităţii Tehnice de Construcții București a conferit joi, 20 iulie 2023, Titlul onorific Doctor Honoris Causa al universității Domnului Prof. Christian INARD, Vice-président Recherche, La Rochelle Université.

Titlul a fost acordat în semn de recunoaștere a contribuţiilor remarcabile la dezvoltarea Ingineriei sistemelor tehnice din clădiri, a activității didactice pentru toate gradele universitare, a activității de dezvoltare a cercetării științifice la nivel național și internaţional, pentru sprijinul acordat colaborării între Universitatea Tehnică de Construcții București, INSA Lyon și La Rochelle Université, cât și pentru contribuția adusă vizibilității Universității Tehnice de Construcții București la nivel internaţional.

În cadrul ceremoniei a participat, online, și Jean Marc Ogier, rectorul La Rochelle Université și Președintele Consiliului de Conducere EU-CONEXUS, Alianța europeană de universități din care UTCB face parte. Jean Marc Ogier a adresat felicitări domnului Inard și a marcat importanța și relevanța colaborării de succes dintre cele două instituții de învățământ superior.

Mai multe informații despre realizările domnului Inard pot fi găsite aici.

 
Skip to content