Cultivarea abilităților antreprenoriale (CLAR) -CNFIS-FDI-2019-0420

UTCB \ Descoperă-ne \ Pagina studenților \ Societatea Antreprenorială Studențească \ Cultivarea abilităților antreprenoriale (CLAR) -CNFIS-FDI-2019-0420

Obiectiv principal

Încurajarea, sprijinirea și dezvoltarea culturii antreprenoriale în rând studenților și absolvenților Universității Tehnice de Construcții București.

Obiective specifice

OS1. Realizarea de consiliere privind aspectele legale, pregătirea unui plan de afaceri și modalități de accesare a fondurilorpublice pentru membrii Societății Antreprenoriale Studențești pe toată perioada proiectului CLAR.

OS2. Organizarea unei campanii de conștientizare asupra antreprenoriatului în rândul studenților și absolvenților Universității Tehnice de Construcții București, pe canalele de comunicare online și offline, în primele 3 luni de proiect.

OS3. Dezvoltarea competențelor specifice activităților antreprenoriale pentru 20 de studenți și absolvenți ai Universității Tehnice de Construcții București, începând cu luna a 3-a de proiect până în luna a 6-a.

OS4. Dezvoltarea competențelor manageriale pentru 30 de studenți și absolvenți ai Universității Tehnice de Construcții București, în luna a 7 -a a proiectului.

OS5. Organizarea a două conferințe realizate cu antreprenori de succes în luna a 6-a și a 7-a de proiect.

Activitatea 1: Școala de vară SAS-UTCB

Școala de vară va ajuta participanții să identifice idei de afaceri care să fie sustenabile, să creeze un plan de afaceri, să dezvolte afacerea și cum să identifice finanțarea pentru afacere. Acestă activitate a fost organizată în prioada 29-02 iulie 2019

Activitatea 2: Curs de management de proiect

Activitatea 3: Concurs planuri de afaceri

Regulamentul poate fi verificat aici:

Regulament-Constructor-AntREprEnoR-CAREERDownload
Anexa-1_Formular-inscriereDownload
Anexa-2_Plan-afaceriDownload
Anexa-3-BugetDownload
Anexa-4_Declaratie-de-angajamentDownload
Skip to content