Echipa UTCB a participat la”Întâlnirea Academică și Culturală a Studenților din Inginerie Civilă”, IAcSIc 2023, Iași

13 mai 2023

În perioada 4-7 mai Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Construcții și Instalații – Iași – ASAFCI a organizat Întâlnirea Academică și Culturală a studenților din Inginerie Civilă.

Evenimentul este unul cu tradiție în cadrul Facultății de Construcții și Instalații unde, an de an, se reunesc la Iași, studenți din toate centrele universitare din țară care pe parcursul a patru zile își susțin public lucrări științifice elaborate sub îndrumarea unui cadru didactic și fac schimb de bune practici legate de domeniul ingineriei civile și a instalațiilor, dar și sub aspectul mediului studențesc.

UTCB a acceptat invitația de a participa la ediția a X-a a concursului profesional ”Întâlnirea Academică și Culturală a Studenților din Inginerie Civilă”- IacSIc 2023. Echipa formată din: Andrei-Eduard Cîrlan, Ionuț Alexandru Trușcă și Alexandru-Cristian Mârzea studenți de la FCCIA a prezentat lucrarea cu titlul „Reabilitarea elementelor din lemn utilizând materiale compozite” sub îndrumarea asist.univ.dr.ing. Ioana Teodorescu.

Felicitări echipei UTCB care a obținut premiul al-III-lea pentru proiectul și prezentarea făcută!

 
Skip to content