Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri a găzduit cea de-a IX ediție a Concursului Studențesc de Machete de Poduri și Ferme din Lemn – CADRE

11 decembrie 2023

Cea de-a IX ediție a Concursului Studențesc de Machete de Poduri și Ferme din Lemn – CADRE a avut loc în perioada 7-8 decembrie, în cadrul Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri a universității noastre.

Concursul a reunit 104 participanți de la facultățile de inginerie civilă din țară din cadrul – UTCB, Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, Universității Transilvania Brașov, Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași, Universității Politehnica Timișoara și Universității Tehnice a Moldovei.

CADRE se adresează studenților din anul de studiu III și IV, cât și celor de la Master și constă în construirea unei machete sub formă de fermă spațială sau pod utilizând lemn de balsa, macheta fiind ulterior testată în laborator în vederea determinării capacității portante.

Echipele formate din cel mult două persoane au posibilitatea să candideze la una din cele două secțiuni:

Dorim să-I felicităm pe această cale pe toți participanții pentru munca depusă, experiența dobândită și pentru alegerea de a clădi educație alături de noi!

Câștigătorii din cadrul secțiunii de machete de poduri:

Câștigătorii din cadrul secțiunii de machete de ferme spaţiale:

Mai multe informații și transmisia live a concursului pot fi accesate aici:

Concursul Studențesc de Machete de Poduri și Ferme din Lemn – CADRE

Transmisie live – CADRE

Skip to content