Festivitatea de absolvire

3 iulie 2024

Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la celebrarea unei noi generații de absolvenți UTCB – Festivitatea de Absolvire a Promoției 2024, 7 iulie (ora 16:00), Arena Națională din București. Evenimentul poate fi urmărit și live, pe pagina de Facebook a Universității Tehnice de Construcții București.

Prin marcarea momentului absolvirii, continuăm să ne asumăm viziunea de a promova excelența în educație și cercetare, prin transformarea UTCB într-o universitate de cercetare avansată și educație în domeniul construcțiilor, care să devină un reper și un partener redutabil la nivel național, european și internațional pentru universități, institute și centre de cercetare, pentru mediul corporatist și pentru societate.

Evenimentul va începe la ora 16:00, cu o oră dedicată pregătirii studenților, urmând ca festivitatea să înceapă la ora 17:00. Parcarea pentru cadrele didactice și sponsori va fi în zona Media, situată în fața steagurilor de la intrarea VIP, cu acces din Bulevardul Basarabia.

Vă așteptăm să marcăm împreună unul dintre cele mai deosebite și emoționante evenimente din drumul academic al studenților noștri!

Agenda

Skip to content