Gala premiilor de excelență

4 mai 2023

Universitatea Tehnică de Construcții București organizează în data de 10 mai

Gala Premiilor de Excelență în Educație și Cercetare UTCB și Gala Premiilor de Excelență pentru Studenții UTCB

V-ați întrebat vreodată cine sunt oamenii care proiectează și construiesc un viitor mai sigur și sustenabil pentru societate? Sau cine vă poate construi o casă eficientă energetic, la cheie, în doar câteva luni?

Prin activitatea lor, inginerii constructori sunt cei care concep si realizează infrastructura socio-economică, respectiv fundamentul pe care se clădește întreaga viață a societății moderne, iar reprezentanții industriei, cât și publicul larg, au acum șansa să îi cunoască. Suntem foarte mândri de cadrele didactice și studenții noștri și recunoaștem excelența acestora. Începând cu anul 2016 am organizat ceremonii prin care i-am premiat pe cei mai merituoși dintre noi și continuăm această tradiție.

Vă invităm așadar la Universitatea Tehnică de Construcții București pentru a participa la Gala Premiilor de Excelență în Educație și Cercetare UTCB și Gala Premiilor de Excelență pentru Studenții UTCB, în data de 10 mai, începând cu ora 15:45, în Amfiteatrul IV.1, etaj IV, Facultatea de Construcţii Civile, Industriale și Agricole, Bulevardul Lacul Tei 122-124. Evenimentul este organizat de Universitatea Tehnică de Construcții București, cu sprijinul a trei organizații din domeniul construcțiilor: Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), Casa Socială a Constructorilor (CASOC) și Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA (FGS FAMILIA).

Gala Premiilor de Excelență în Educație și Cercetare UTCB și Gala Premiilor de Excelență pentru Studenții UTCB pun accent pe valoare, calitate și performanță, bucurându-se de susținerea sectorului de construcții din România. Evenimentul își propune recompensarea, de către reprezentanții industriei, a elitelor care au excelat în domeniile de educație, cercetare și în rândul studenților, cât și facilitarea interacțiunii live a comunității academice cu reprezentanții din domeniul ingineriei civile și nu numai.

Având misiunea fundamentală asumată de a fi un centru național de formare a noilor generații de specialiști și de cercetare științifică performantă în domeniul construcțiilor, universitatea noastră răspunde la provocările curente ale societății cu flexibilitate și adaptabilitate la schimbare, cu un corp profesoral și de cercetare de elită, cât și cu studenți de care suntem mândri. Gala Premiilor de Excelență în Educație și Cercetare UTCB și Gala Premiilor de Excelență pentru Studenții UTCB fac parte din seria de demersuri permanente pe care Universitatea Tehnică de Construcții București le întreprinde pentru încurajarea educației și cercetării orientate către inovație și performanță. Ne continuăm misiunea de a forma generațiile următoare și ne concentrăm acțiunile în dezvoltarea de parteneriate care să consolideze importanța resursei umane în piața construcțiilor.

Universitatea Tehnică de Construcții București este universitate parteneră a Alianței europene de Universități EU–CONEXUS – Universitatea Europeană pentru Dezvoltarea Durabilă inteligentă a Zonelor urbane de Coastă. Apartenența la acest consorțiu european asigură internaționalizarea universității, creșterea impactului cercetării și competitivității, cât și cooperarea cu partenerii europeni din cadrul celor 8 universități membre, la nivel educațional, științific și administrativ. De asemenea, această apartenență oferă comunității UTCB oportunitatea de a participa la sesiuni științifice, dezbateri cu teme de actualitate din domeniu și mese rotunde cu subiecte de interes, susținute de factorii interesați naționali și internaționali care prezintă perspective noi în educație, inovare și cercetare.

Skip to content