Concursul de inovație

UTCB \ Concursul de inovație

Profită de șansă și ia cuvantul! Prezintă-ți ideea la Concursul de inovație în fața unui juriu de mare profil. Nu numai că vei câștiga informații și experiențe utile pentru a începe o afacere, dar vei avea și șansa de a câștiga premii în bani pentru a-ți promova ideea.

Aducerea oamenilor împreună, crearea de idei inovatoare și găsirea de soluții pentru provocările din domeniul Smart Urban Costal Sustainability – Concursul de inovare „Concurs pentru idei” își propune să deblocheze mentalitatea antreprenorială.

Masteranzii, doctoranzii și cercetătorii sunt încurajați să se înscrie la concursul de inovare și, în cele din urmă, să își prezinte ideile inovatoare unui juriu de mare profil.

CINE POATE PARTICIPA?

Sunt eligibili în această categorie studenții de master și doctorat înscriși la una dintre universitățile partenere.

Dacă există o echipă, cel puțin un membru trebuie să fie un masterand sau un doctorand înscris la una dintre universitățile partenere. Membrii echipei/consilieri suplimentari pot fi personalul universitar și profesorii.

CINE AR TREBUI SĂ PARTICIPE!

APLICARE

ESTI PE CONT PROPRIU? NU EZITATI SA PARTICIPA!

ȚI-AI CREA IDEILE ÎNTR-O ECHIPĂ? IA SCENA!

Alianța EU-CONEXUS dorește să încurajeze echipele multinaționale. Dacă lucrați deja într-o echipă formată din membri ai celor nouă universități partenere EU-CONEXUS, profitați de ocazie pentru a vă prezenta ideea unui public mai larg. Dar dacă lucrați individual la o idee de afaceri sau într-o echipă națională provenind de la una dintre universitățile partenere EU-CONEXUS, propunerea dvs. este și ea foarte binevenită!

Ideile și eventual propunerile pentru concursul de inovație pot acoperi orice domeniu inovator. Deși Alianța EU-CONEXUS încurajează idei cu referire la subiecte legate de Smart Urban Costal Sustainability (SmUCS), nu există nicio limitare a domeniilor.

Concursul de inovație are un proces de aplicare în două etape:

Aveți întrebări? Contactați-ne la innovationcontest@eu-conexus.eu

Aplică aici!

CRITERII DE SELECȚIE

Concursul de inovare are un proces de selecție în două faze. În prima fază, juriul selectează maximum 12 idei pentru fiecare categorie, studenți și cercetători. Dacă mai mult de 12 propuneri îndeplinesc condițiile prealabile, juriul va face o preselecție referitoare la caracterul persuasiv al ideii care urmează criteria for selection.

Fiecare membru al juriului evaluează prezentările și ierarhizează ideile. Aceasta va fi baza pentru discuții și evaluarea finală după prezentarea.

PREMII

Câștigă premii în bani pentru a-ți promova ideea!

Categorii: Studenți

premiul 1 = 1,500€

premiul 2 = 1,000€

premiul 3 = 500€

Important:

Participarea dumneavoastră este confidențială. Membrii juriului semnează o scrisoare de confidențialitate. Informațiile dumneavoastră personale, precum și ideile de proiect vor fi păstrate confidențiale și nu vor fi predate unor terțe persoane neautorizate.

Cerințe și condiții de participare

Skip to content