Înscrie-te în cea mai mare asociație studențească din Europa – Erasmus Student Network!

18 august 2021

Alătură-te ESN ASE Bucharest, una dintre cele 15 secțiuni din România, membră a rețelei Erasmus Student Network (ESN). În total, ESN are 547 de secțiuni în 42 de țări și nu mai puțin de 13.500 de voluntari care activează anual pentru a ajuta studenții Erasmus+ să se integreze.

ESN ASE Bucharest recrutează membri și este responsabilă de studenții de la următoarele universități: Academia de Studii Economice din București (ASE), Universitatea de Construcții din București (UTCB), Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Universitatea de Medicină și Farmacie UMF „Carol Davila”.

Ca ESNer ai următoarele responsabilități: organizezi evenimente (de la evenimente locale, până la diverse evenimente naționale) pentru studenții Erasmus, organizezi și implementezi proiecte (educaționale, sociale) cu și pentru studenții noștri.

De asemenea, ai posibilitatea să participi și să te implici în mod activ la întâlnirile naționale (National Assemblies), care au loc la fiecare 3 luni într-un oraș diferit care găzduiește o secțiune ESN. Ca full member vei avea și posibilitatea de a fi buddy pentru unul sau mai mulți studenți Erasmus, în funcție de opțiunea ta.

Te poți înscrie până pe 22 August, completând următorul formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOEkswQ3YGjU8uFC8tCFeqIisStHV1lBQ1RXbpf2gcwrqobw/viewform?fbclid=IwAR3E0dTDBP2MlaVLUTMuZFWHkdskr2e-5ktXfn81WfDBjFxrMswEsp7xujA

Interviurile se vor desfășura în perioada 23-29 August 2021

Skip to content