Înscrieri la Programele de Minor EU-CONEXUS

27 noiembrie 2020

Dăm startul celui de-al doilea apel de înscrieri la cursurile programelor de Minor EU-CONEXUS: Blue Economy and Growth și Coastal Development and Sustainable Maritime Tourism!

Invitația e deschisă tuturor studenților UTCB, din anii de Licență (2, 3, 4). Pentru a obține Certificatul de Minor EU-CONEXUS, studentul trebuie să acumuleze 30 credite, urmând 5 cursuri suplimentare planului său de învățământ, în decurs de 3 semestre, propuse de 3 universități diferite din EU-CONEXUS, începând din semestrul următor.

Completarea unui program de Minor nu e obligatorie, studenții se pot înscrie la 1-2 cursuri din orice Minor doar pentru un semestru, din interes sau curiozitate pentru acel curs. Nu vor obține un certificat, dar cursul va fi adăugat în Suplimentul de Diplomă.

În urma primului apel de înscrieri, 38 de studenți UTCB au fost admiși la cursurile propuse de UTCB, admiși pe listele de așteptare sau nominalizați către cursurile propuse de către universitățile partenere în EU-CONEXUS.

Ești interesat de cursuri facultative precum: Built facilities for aquaculture, Sustainable Transport Engineering for Coastal Region, Creativity and Innovation management, GIS, Effects of Climate Change sau Cultural Geography?

Nu rata șansa de a te înscrie până pe 30 Noiembrie! Informații despre numărul de locuri, criteriile de selecție și modalitatea de înscriere se găsesc aici.

Ești interesat de cursurile care au fost deja ocupate în urma primului apel de înscrieri? Poți în continuare să-mi trimiți aplicația ta, vei intra pe lista de așteptare, iar după ce se va încheia procesul de selecție din toate universitățile partenere EU-CONEXUS, vom analiza dacă ai sau nu, un loc la cursul pe care ți-l dorești.

Pentru semestrul următor îți poți alege 1-2 cursuri din Minor-ul pe care dorești să-l finalizezi, dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea formularului, le poți cere pe TEAMS sau prin email la ramona.diac@utcb.ro.

 
Skip to content