Înscrierile la Programele de Minor EU-CONEXUS continuă!

12 mai 2021

În cadrul evenimentului UTCB Minor Open Day, organizat pe data de 6 Mai, am dat startul unei noi etape de înscrieri la cursurile programelor de Minor EU-CONEXUS: Blue Economy and Growth și Coastal Development and Sustainable Maritime Tourism!

Programele de Minor EU-CONEXUS deschid oportunități pentru studenții universităților EU-CONEXUS de a construi programe de învățământ flexibile, internaționale, multidisciplinare și de a primi competențe actualizate, care sunt extrem de necesare pe piața muncii.

În cadrul evenimentului a fost prezentată oferta cursurilor de Minor confirmate pentru semestrul următor, pe care o puteți consulta și aici – Programe Minor – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (utcb.ro)

De asemenea, studenții UTCB deja înscriși în aceste programe au avut șansa de a-și împărtăși experiențele din acest semestru, explicând atât avantajele dar și responsabilitățile acestei oportunități.

Pentru următoarele înscrieri, ne adresăm grupului țintă reprezentat de studenții UTCB înscriși la Licență – vorbitori de Limba Engleză – minimum B2, care își propun să se expună la un mediude învățare international, multidisciplinar și interactiv.

În ceea ce privește modul de desfășurare a cursurilor de Minor, EU-CONEXUS dezvoltă un Smart Campus – un spațiu de învățare virtual care ajută studenții și profesorii fiecărei instituții partenere să împărtășească informații și să lucreze împreună. Așadar serviciile acestui Smart Campus, platforma Moodle și POD au fost prezentate succinct în cadrul aceluiași eveniment.

Nu în ultimul rând, din dorința de avea cât mai mulți studenți UTCB informați înscriși la Minor, am prezentat și propunerea de Mentorat Academic pe Minor, inițiativa Pachetului 5, coordonat de UTCB. Așadar, se propune o perioadă de mentorat între profesorii cursurilor de Minor pentru următorul semestru și studenții doritori care au întrebări despre cursurile oferite pentru următorul semestru.

Sperăm ca toate aceste initiative să convingă cât mai mulți studenți UTCB să aplice până la data de 20 Mai!

Persoana de contact: Ramona Diac, Coordonator Mobilități Minor EU-CONEXUS, ramona.diac@utcb.ro

Skip to content