Mesajul Rectorului UTCB la începutul anului universitar 2020-2021

11 septembrie 2020

Dragi studenți,
Dragi colegi,

Cu bucuria, entuziasmul și curiozitatea caracteristice începutul unui nou an universitar, în 28 septembrie 2020 începem drumul anual comun la capătul căruia fiecare dintre noi va fi mai bogat, unii pentru că au împărtășit cunoștințele și experiența acumulate, alții pentru că le-au câștigat.

Realitatea imediată ne îndepărtează de formatul tradițional al inaugurării acestui parcurs, dar gândurile bune rămân aceleași și exprimarea lor necesară. De aceea, vă invităm pe 28 septembrie la ora 16 la ceremonia online de deschidere a anului universitar 2020-2021 la UTCB. Linkul întâlnirii pentru evenimentul online.

În acest nou început vom explora împreună o lume nouă, bazată pe solidaritate. Provocarea imediată este îndreptată spre găsirea și aplicarea soluțiilor prin care să menținem extraordinarul spirit al comunității academice din Universitatea Tehnică de Construcții București, în ciuda contextului epidemiologic defavorabil. Colegialitatea, respectul reciproc și dorința de a progresa sunt principiile după care ne ghidăm.

Vă doresc ca succesul și revenirea grabnică la normalitatea interacțiunii educaționale și sociale să fie două elemente definitorii ale noului an universitar!

Cu prețuire,
Radu Văcăreanu
Rector UTCB

Skip to content