Ș. l. univ. dr. ing. Ana Maria GHIȚĂ

Date de contact

Tel.: 021 252.42.80 /

E-mail: ana.ghita@utcb.ro@utcb.ro

Curriculum Vitae

Vezi CV

Descriere activități și servicii

A absolvit Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole în anul 2001 și studiile aprofundate specializarea Ingineria Structurilor de Construcții în anul 2002. Din anul 2012 este Diriginte de șantier în domeniul Construcții civile, industriale și agricole – categoria de importanță B. Are experiență în proiectarea structurală a clădirilor noi.

Din anul 2016 este Auditor Energetic gradul I, iar în anul 2022 a devenit Verificator de proiecte certificat MLDPL pentru cerința E –Economie de Energie și izolare termică pentru clădiri. Are experiență în certificarea și auditarea energetică a clădirilor.

Domenii de expertiză: proiectarea structurală a clădirilor, eficiența energetică a clădirilor

Descriere activități de cercetare

A obținut titlul de doctor acordat de Universitatea Tehnică de Construcții București în anul 2014, în domeniul Inginerie Civilă cu teza de doctorat având titlul “Contribuții la proiectarea unor soluții funcționale și structurale eficiente pentru clădiri de birouri etajate”.

În prezent este șef de lucrări la Departamentul de Construcții Civile, Inginerie Urbană și Tehnologie din cadrul Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole. 

Domenii de cercetare: structuri din zidărie, eficiență energetică

Linkuri cercetare

Google Scholar Research Gate Researcher Id

Skip to content