Seminar Tehnic ‘Emerging trends on multi-hazard performance-based assessment for steel buildings’

19 septembrie 2023

Vă invităm să participați vineri, 29 septembrie 2023 la ora 10:30, la sediul Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole – Amfiteatrul I-2, la seminarul tehnic susținut de Dr. Lucia Tîrcă, Concordia Unversity Canada, intitulat ‘Emerging trends on multi-hazard performance-based assessment for steel buildings’.

Dr. Tîrcă și-a obținut doctoratul la universitatea noastră în anul 2001, urmând apoi școala postdoctorală la Polytechnique Montreal, Canada (2002-2003), alăturându-se din anul 2008 Universității Concordia din Montreal, Canada.

Dr. Tîrcă, inginer structural autorizat în provincia Quebec, are peste 30 de ani de expertiză în cercetare și consultanță în proiectarea structurilor de oțel în România și Canada și a publicat peste 100 de lucrări. Cercetările ei se referă la dezvoltarea sistemelor inovatoare de construcție rezistente la cutremure, a siguranțelor ductile și a modelelor numerice detaliate capabile să simuleze ruptura și defecțiunea elementelor de sprijin ale grinzilor de oțel MRF.

Expertiza sa include participarea la investigațiile post cutremur din Italia (2012) și Noua Zeelandă (2016), calitatea de membru activ al rețelei de cercetare strategică Centre d’études interuniversitaire des structures sous charges extrêmes (CEISCE), IC-Impacs –Canada-India Research Center of Excellence și SEI-ASCE Technical Council on Life-Cycle Performance, Safety, Reliability.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Skip to content