Târg de internshipuri – ConstructFEST 2019

4 aprilie 2019

În perioada 17-18 Aprilie la Târgul de internshipuri din cadrul ConstructFEST2019 vor fi prezente multe companii din domeniul construcțiilor unde studenții vor avea posibilitatea de a discuta și afla informații utile privind parcursul profesional al acestora.

Târgul își dorește să realizeze o legătură între studenți şi companii, mediul economic şi mediul academic, încurajând învățarea prin colaborare cu specialiștii din domeniu. Astfel, pentru a facilita acest demers, universitatea pune la dispoziție un model de CV. În baza acestuia studenții se vor putea înscrie la un program de internship.

Târgul de internshipuri oferă studenților din anul III posibilitatea de a-şi echivala practica de specialitate şi celorlalți studenți oportunitatea de a cunoaște mediul economic unde vor profesa după terminarea facultății. Pentru a echivala practica de specialitate trebuie urmăriți pașii din Metodologia de desfășurare a practicii.

Studenții se pot înscrie în programele de internship puse la dispoziție decompaniile participante la evenimentul ConstructFEST 2019 completând acest CV. După completare CV-ul trebuie trimis la constructfest@utcb.ro pentru validare și apoi imprimat în câte un exemplar pentru fiecare companie la care se dorește aplicarea. Numele fișierului trebuie să fie de forma An studiu_Abreviere Facultatea_Nume_Prenume (exemplu: III_FCCIA_Popescu_Alexandru) 

Conform legii  nr. 176/2018 din 17 iulie 2018 privind internshipul: