Universitatea noastră a fost prezentă la Conferința NET24 Warsaw 2023 for Educators, Polonia

3 noiembrie 2023

Evenimentul dedicat instituțiilor educaționale din întreaga lume a avut loc în perioada 26-28 octombrie, contribuind semnificativ la crearea rețelelor între agențiile de recrutare a studenților și educatori și alte organizații reprezentative domeniului. Universitatea noastră a fost reprezentată de către Ramona Diac – Coordonator Mobilități EU-CONEXUS din cadrul Biroului de Relații Externe și Proiecte EU-CONEXUS.

Participanții au avut ocazia să programeze întâlniri de lucru cu reprezentanții mediului educațional, precum și să participe la diverse sesiuni susținute de invitații care au explorat subiecte ale pieței educaționale, precum: internaționalizarea în plină expansiune, inovarea în educație, noi provocări și colaborarea educațională B2B, menită să crească numărul de studenți internaționali din cadrul universităților.

Participarea la Conferința NET24 Warsaw 2023 for Educators reprezintă o parte a demersurilor întreprinse în mod constant pentru internaționalizarea universității noastre, mai ales în calitate de universitate europeană, membru fondator al Consorțiului European EU-CONEXUS.

Mai multe informații despre evenimentul care reunește piața educațională din centrul Europei pot fi accesate aici.

Skip to content