UTCB găzduiește cea de-a VI-a ediție a Conferinței Școlii Doctorale, în perioada 25-26 octombrie

23 octombrie 2023

Vă invităm să ne fiți alături la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Școlii Doctorale UTCB! Conferința îi reuneşte pe doctoranzii și pe conducătorii lor din comunitatea UTCB și EU-CONEXUS, contribuind astfel, în mod semnificativ, la consolidarea întregii comunități de cercetare.

Cele două secțiuni ele evenimentului sunt dedicate provocărilor teoretice actuale în cercetare și în învățământul superior și ingineriei. Pe parcursul celor două zile de manifestări științifice, veți avea ocazia să participați la prezentările specialiștilor naționali și internaționali invitați, ale colegilor și ale doctoranzilor. Totodată, vor fi prezentate oportunitățile europene oferite de Alianța europeană de nouă universități din care facem parte – EU-CONEXUS.

În cadrul Conferinței, vom organiza și un Hackaton dedicat studenților de la toate ciclurile de studiu intitulat „UTCB – Part of EU-CONEXUS Green Campus. Smart, Sustainable and Greener Campus Challenge”.

Sperăm că acest eveniment îi va încuraja pe colegii noștri interesați de oportunitatea de a-și prezenta proiectele de cercetare și de a-și perfecționa abordările teoretice și metodologice să participe în număr cât mai mare.

Vă invităm să parcurgeți Programul complet al evenimentului accesând acest link – https://sd.utcb.ro/dsc-2023/committees-2023/.

Skip to content