UTCB lansează înscrierile pentru cea de-a II-a ediție a Școlii de Vară dedicată elevilor

20 iunie 2024

UTCB Summer University este un proiect pentru elevi, tip școală de vară, organizat pentru al doilea an consecutiv de Universitatea Tehnică de Construcții București, împreună cu ASCB – Asociația Studenților la Construcții din București.

Evenimentul își propune familiarizarea elevilor din ciclul superior al liceului cu mediul universitar și oferirea experienței vieții de student la UTCB, cu scopul de a sprijini procesul decizional al acestora cu privire la continuarea parcursului educațional după absolvirea studiilor liceale.

Ediția din acest an se va desfășura în perioada 15 – 19 iulie, la UTCB (Bulevardul Lacul Tei 124), înscrierile fiind deschise până la data de 5 iulie. Elevii interesați se pot înscrie prin completarea unui formular online, disponibil aici.

În cadrul proiectului, elevii vor avea șansa să:

UTCB Summer University este organizat sub egida proiectului CNFIS-FDI-2024-F-0581, „Echitate socială și egalitate de șanse pentru accesul la învățământul superior de înaltă calitate – 2024”, domeniu „Creșterea echității sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior”.

Informații importante:

Participarea la UTCB Summer University este GRATUITĂ pentru elevii liceelor eligibile pentru finanțare în cadrul FDI menționat anterior. UTCB asigură astfel cazarea într-un cămin studențesc din Campus Tei, masa și prezența la toate activitățile proiectului pe întreaga durată a acestuia, transportul spre București al elevilor care fac parte din grupuri mai mari de 20 de persoane, cât și transportul public în București pentru toți participanții.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de e-mail:

Skip to content