UTCB și EU-CONEXUS au fost prezente la A2 Spring Fairs, Africa de Nord

27 iunie 2024

În perioada 28 aprilie – 4 mai, reprezentanți ai Universității Tehnice de Construcții București și ai Biroului de Relații Externe și Proiecte Europene EU-CONEXUS au participat la Târgurile educaționale A2 în Maroc și Tunisia.

Echipa UTCB a fost alcătuită din Anca Mărgineanu (Coordonator Instituțional EU-CONEXUS), Lavinia Turcu (Coordonator Comunicare și Relații Externe EU-CONEXUS) și Arina Cristescu (Studentă în cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine).

Târgurile au reunit aproximativ 30 de instituții din 15 țări (Belgia, Canada, China, Franța, Internațional, Italia, Lituania, Maroc, Polonia, România, Rusia, Elveția, TRNC, Marea Britanie, SUA), instituțiile prezentându-și programele și oportunitățile internaționale pentru potențialii studenți din patru orașe – Marrakech, Casablanca, Rabat și Tunis.

Principalele domenii de interes ale vizitatorilor au fost:

Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă de a împărtăși informații valoroase despre programele noastre de studii, activitățile studenților și planurile de viitor ale universității. Participarea UTCB a avut loc sub egida proiectului FDI – UTCB – Reper European de Excelență în Educație și Cercetare în domeniul construcțiilor. Mai multe detalii despre aceste târguri educaționale pot fi accesate aici.

Skip to content