Echipa UTCB câștigă locul 3 la competiția de proiectare seismică 2022 din Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii!

6 octombrie 2022

Suntem mândri că am avut șansa de a susține echipa UTCB la concursul de proiectare seismică de licență 2022 din Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii! Delegația română a fost formată din 9 studenți care au reprezentat și potențialul alianței noastre, alături de reprezentantul personalului EU-CONEXUS.

În efortul nostru constant de a promova excelența, alianța noastră a contribuit la sprijinul financiar al delegației. De asemenea, prin participarea reprezentantului personalului EU-CONEXUS din cadrul UTCB, a fost posibilă promovarea alianței noastre și a noilor parteneriate internaționale. A fost, de asemenea, o oportunitate de a face lumină asupra a ceea ce suntem și a ceea ce ne propunem să facem.

Peste 30 de echipe de la universități din SUA și din întreaga lume au concurat în SDC. Fiecare echipă a proiectat un model complex de clădire înaltă, realizat din lemn de balsa, care a fost testat pe o masă vibrantă. Echipele studențești au fost evaluate pe baza designului arhitectural al modelului, a răspunsului modelului lor în timpul testării mesei vibrante și pe baza:

Domeniul de aplicare al concursului este de a ajuta studenții să dezvolte abilități de conducere și interpersonale în timp ce câștigă experiență practică în domeniile de inginerie cutremur, să servească ca o comunitate activă de studenți în inginerie seismică pentru schimbul de cunoștințe, schimbul de experiență, și promovarea educației. De asemenea, oferă studenților de la inginerie civilă posibilitatea de a lucra la un proiect hands-on prin proiectarea și construirea unei clădiri cadru rentabilă pentru a rezista la încărcarea seismică.

Criteriile utilizate de arbitri pentru aprobarea sistemului de amortizare a proiectelor sunt următoarele:

Regulamentul oficial al concursului poate fi citit aici.

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe site-ul oficial EERI Student Leadership Council (SLC) Facebook Page și pe EERI website.

 
Skip to content