Centrul de carieră

UTCB \ Centrul de carieră

CE ESTE CENTRUL DE CARIERĂ EU-CONEXUS?

EU-CONEXUS a adunat centrele de carieră ale tuturor universităților partenere pentru a împărtăși în comun experiența de lucru cu studenții și angajatorii pentru a-i ajuta să-și exploreze opțiunile și legăturile cu industria. Ne dorim ca toți studenții noștri de la Universitatea Europeană EU-CONEXUS să beneficieze de locuri de muncă internaționale și să aibă acces la cât mai multe informații și resurse posibil.

Am creat un spațiu EU-CONEXUS Career Center pe platforma Job Teaser unde fiecare student la Universitatea Europeană se poate înregistra și explora toate companiile listate pentru a obține jobul sau stagiul perfect. Consilierii noștri în carieră sunt disponibili pentru întâlniri pentru a vă ajuta să vă explorați opțiunile, să vă dezvoltați abilitățile de angajare pentru a face cereri de angajare de succes și să participați la târguri de locuri de muncă.

CINE ESTE ELIGIBIL?

Toți studenții din fiecare universitate parteneră se pot înregistra cu contul lor instituțional și pot accesa locurile de muncă și stagiile postate de centrele noastre de carieră.

Acesta este deschis și pentru absolvenții noștri EU-CONEXUS, care pot beneficia de toate informațiile de pe platformă.

CUM SĂ TE ÎNREGISTREZI PE JOBTEASER?

Creați-vă profilul pe JobTeaser cu informații despre pregătirea dvs. academică, preferințele dvs. privind locurile de muncă sau opțiunile de carieră. De asemenea, puteți adăuga CV-ul, astfel încât companiile și recrutorii să poată obține informațiile mai rapid.

Inscrie-te aici pe platforma Job Teaser

CARE ESTE PASUL URMĂTOR?

Puteți verifica companiile listate din profilul dvs. care sunt conectate la informațiile dvs. academice, puteți aplica pentru evenimentele viitoare și puteți să vă înscrieți la newsletter. Companiile vă pot verifica profilul.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII : CAREER-CENTRE@EU-CONEXUS.EU 

Skip to content