Blue Economy and Growth

UTCB \ EU-CONEXUS \ Programe Minor \ Blue Economy and Growth

Mările și oceanele sunt motoare pentru economia noastră și au un potențial mare de inovare și creștere. Economia albastră promovează o utilizare durabilă a resurselor oceanice pentru creșterea economică, păstrând în același timp sănătatea ecosistemelor oceanice.

EU-CONEXUS Minor în economia și creșterea albastră vă oferă competențe și abilități profesionale legate de principalele sectoare industriale și de servicii ale economiei albastre, care se numără printre principalele sectoare economice maritime înființate și emergente:

Rezultatele învățării acestui minor vor fi obținute în cadrul activităților practice și profesionale.

Modelează-ți minorul și îmbogățește-ți cunoștințele și competența în economia albastră durabilă!

Puteți consulta aici Course Catalogue care include lista completă și detaliile cursurilor propuse de cele 6 universități din cadrul EU-CONEXUS iar mai jos puteți vedea cursurile confirmate pentru primăvara anului 2024.

Vă rugăm să urmați pașii următori (numai studenții de licență care vor fi în semestrul următor în anii II, III și IV):

  1. Pregătiți-vă CV-ul în limba engleză, menționând și activitățile extracurriculare la care ați participat în cadrul Universității sau în proiectul EU-CONEXUS,
  2. Scrieți o scrisoare de motivație explicând motivele pentru care alegeți programul Minor și / sau cursurile la care vă înscrieți (ce planuri de studiu și de carieră aveți, interesul pentru subiectele cursurilor, interesul pentru experiența internațională etc.)
  3. Pregătiți-vă dovada nivelului de competențe lingvistice în limba engleză (Cambridge, Toefl, TOEIC sau orice certificat similar); nicio problemă dacă nu o aveți, veți participa la un test oral de 10 minute
  4. Contactați-o pe Microsoft Teams pe Ramona Diac, ofițer minor EU-CONEXUS, ramona.diac@utcb.ro pentru a afla mai multe informații despre cursurile de Minor și să completați Formularul de Înregistrare împreună cu ea

New Students Minor Blue Economy – Google Forms

Dacă nu doriți să participați la întregul program Minor, puteți alege întotdeauna doar cursurile care vă interesează și să vă bucurați de unele dintre beneficiile experienței EU-CONEXUS și să le includeți în Suplimentul de diplomă. Vă rugăm să urmați aceeași procedură pentru înregistrare.

Termenul limită este 5 februarie – până la sfârșitul zilei.

În Blue Economy and Growth Minor, UTCB oferă următoarele cursuri doar pentru semestrul din primăvară:

Cursurile sunt organizate de Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS).

Skip to content