Un student și voluntar UTCB a câștigat Premiul I la categoria Social și Umanitar din cadrul Galei Voluntariatului din România

12 decembrie 2022

Evenimentul a fost organizat de Comunitatea ONedu România și iVoluntar – Centrul pentru Voluntariat, la Casa de Cultură a Studenților din București, în data de 3 decembrie.

Gala a reunit organizații și voluntari din domeniile Educațional, Tineret, Social și umanitar, Protecția drepturilor omului, activism civic și altele. Marcând Ziua Internațională a Voluntarilor, ce are loc anual în data de 5 decembrie, evenimentul și-a propus să caute poveștile oamenilor din teren, care își dedică timpul să schimbe, doneze și să ajute alți oameni sau organizații din țară.

Anul acesta au fost premiați 16 voluntari și organizații de voluntariat pentru toată implicarea de care au dat dovadă în anul precedent, în funcție de jurizarea realizată de către persoane și personalități cu experiență la categoria atribuită sau pe baza votului publicului.

Studentul UTCB, voluntar în cadrul Fundației Academice a Universității, Rusu Maxim, a câștigat Premiul I la categoria Social și Umanitar. Max este student în anul III în cadrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor, iar dorința lui de a sprijini acomodarea refugiaților ucrainieni din  centrul nostru a fost prezentă încă de la început. Cetățean al Republicii Moldova, sprijinul său a fost crucial, deoarece a reușit astfel să ajute centrul și cu procesele de traducere și intermediere. A dat dovadă în tot acest timp de spirit civic, empatie, profesionalism, dedicare și motivație.

Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, pe această cale și ne bucurăm că munca sa nu a trecut neobservată și a fost recunoscută și răsplătită la nivel național.

Felicitări Max!

Skip to content