Coastal Development and Sustainable Maritime Tourism

UTCB \ EU-CONEXUS \ Programe Minor \ Coastal Development and Sustainable Maritime Tourism

Regiunile de coastă sunt zone de importanță majoră pentru mediu și societate. Natura și biodiversitatea trebuie protejate, precum și bogatul patrimoniu istoric, dar în același timp ar trebui să se dezvolte economia și turismul. Acest lucru face din regiunile de coastă un teritoriu de interacțiuni complexe și ridică o provocare grea.

Doriți să fiți un actor activ în abordarea acestei provocări?

EU-CONEXUS Minor în „Dezvoltarea litoralului și turismul maritim durabil” vă oferă competențe și abilități profesionale în cinci sectoare cheie:

Cu o bază teoretică solidă și prin activități practice, veți dobândi abilități și cunoștințe care vă vor spori capacitatea de angajare și vă vor deschide oportunități profesionale în regiunile de coastă în domenii precum: administrarea porturilor și a porturilor, dezvoltarea imobiliară, agențiile guvernamentale, administrația regională și locală, organizații publice private și din domeniul mediului, turismului și culturii, ONG-uri. De asemenea, veți dobândi o experiență internațională, vă veți dezvolta conștientizarea culturală și competențe interculturale.

Formați-vă viitorul și deveniți un factor de schimbare în dezvoltarea coastelor!

Puteți verifica aici Course Catalogue care include lista completă și detaliile cursurilor propuse de cele 6 universități din cadrul EU-CONEXUS iar mai jos puteți vedea cursurile confirmate pentru toamna anului 2024.

Vă rugăm să urmați pașii următori (numai studenții de licență care vor fi în semestrul următor în anii II, III și IV):

  1. Pregătiți-vă CV-ul în limba engleză, menționând și activitățile extracurriculare la care ați participat în cadrul Universității sau în proiectul EU-CONEXUS,
  2. Scrieți o scrisoare de motivație explicând motivele pentru care alegeți programul Minor și / sau cursurile la care vă înscrieți (ce planuri de studiu și de carieră aveți, interesul pentru subiectele cursurilor, interesul pentru experiența internațională etc.)
  3. Pregătiți-vă dovada nivelului de competențe lingvistice în limba engleză (Cambridge, Toefl, TOEIC sau orice certificat similar); nicio problemă dacă nu o aveți, veți participa la un test oral de 10 minute,
  4. Contactați-o pe Microsoft Teams pe Ramona Diac, ofițer minor EU-CONEXUS, ramona.diac@utcb.ro pentru a afla mai multe informații despre cursurile de Minor și să completați Formularul de Înscriere împreună cu ea

New Students Spring 2023 Minor Coastal Development and Sustainable Maritime Tourism – Google Forms

Dacă nu doriți să participați la întregul program Minor, puteți alege întotdeauna doar cursurile care vă interesează și să vă bucurați de unele dintre beneficiile experienței EU-CONEXUS și să le includeți în Suplimentul de diplomă. Vă rugăm să urmați aceeași procedură pentru înregistrare.

Termenul limită este 12 Septembrie – până la sfârșitul zilei.

În cadrul dezvoltării de coastă și al dezvoltării maritime durabile minore, UTCB , cursurile sunt organizate de Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) doar pentru semestrul din primăvară:

Skip to content