Zilele Antreprenorilor

19 noiembrie 2018

Societatea Antreprenorială Studențească – UTCB v-a pregătit două zile pline de informații despre cariera de antreprenor direct de la oamenii care s-au remarcat în domeniu, la evenimentul ”Zilele antreprenorilor”.

Astfel în data de 21 noiembrie veți putea interacționa cu 4 antreprenori de succes care, după o scurtă prezentare sub formă de introducere, vă vor răspunde la toate întrebările pe care le aveți pregătite pentru ei referitoare la cariera de antreprenor.

În data de 22 noiembrie schimbăm formatul și vom asista la prezentări de 30 – 40 de minute, din partea a doi antreprenori de succes, despre proiectele lor de succes în România, iar apoi vă vor sta la dispoziție pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cătălin ȘERBAN

➤Este inginer de construcții civile si a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București in anul 2003. Pregătirea profesională include un master la Instituto Polictnico di Torino și un master in drept civil.
➤Din anul 2014 a ales antreprenoriatul în domeniul construcțiilor, domeniul de referința fiind cel al managementului de proiecte.
➤Ca antreprenor, a dezvoltat experiență în negocierea și gestionarea condițiilor contractuale FIDIC și a altor tipuri de contracte, înțelegerea mecanismelor contractuale, evaluarea riscurilor contractuale.

Daniel MILICESCU

➤Este absolvent al cursurilor de Master în domeniul sănătății și securității în muncă din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul sănătății și securității ocupaționale, în ultimii 13 ani a activat din poziția de consultant de specialitate.
➤Daniel deține o serie de certificări și acreditări profesionale în domeniul sănătății și securității în muncă și situații de urgență, cum ar fi: Master în domeniul Sănătății și Securității Ocupaționale, Auditor/Lead Auditor OHSAS 18001 – Lloyd’s Register (curs atestat IRCA), Evaluator Ergonomic, The Human factor in Traffic Safety – Nordic Institute for Advanced Training in Occupational Health Helsinki, Certified KPI Professional – KPI Institute.

Dumitru MINCIU

➤Este directorul general al Novart Engineering, o companie de top pe piața serviciilor de Proiectare, Project Management, Construction Management și Digitalizare în construcții și spațiul construit.
➤Compania are experiența extinsa în sectoare precum rezidențial, birouri, comercial, industrial, infrastructura si energie regenerabila si livrează serviciile utilizând tehnologii de digitalizare pentru construcții, inclusiv Building Information Modelling (BIM)

Daniel Barbu MOCĂNESCU

➤Arhitect la Neuron Arh Design, membru fondator al Naturami și 3e-concept.
➤Firma Neuron Arh Design se ocupa cu proiectare de construcții civile și industriale. O importanta componenta o reprezintă proiectarea construcțiilor sustenabile, sau altfel spus eficiente, economice, ecologice (3e-concept). Astfel au fost realizate construcții folosind materiale naturale, cu soluții eficiente de climatizare, pe diferite tipuri de structuri.

Tamina LOLEV

➤Este arhitect și partener la Wolfhouse Productions architecture and urban planning studio.
➤În 2015 a fost membru la Nod makerspace care este un ecosistem dinamic deschis pentru designeri, artiști, ingineri, inventatori, freelanceri și antreprenori, putând fi identificat și ca un hub cultural și incubator pentru start-upri creative.
➤A coordonat mai multe proiecte în cadrul Nod markerspace, unul din acestea fiind MATER care este o materiotecă – o colecție extinsă și constant reînnoită de mostre de materiale – dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, vestimentari și de bijuterii, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.

Marius ȘOFLETE

➤Este membru fondator al biroului de proiectare Inginerie Creativă
➤A absolvit Facultatea de Construcții din cadrul UTCB în anul 2010, și masterul în Inginerie Structurală în anul 2012, perioadă în care a fost membru al echipei PRISPA (2011-2012). Este proiectant atestat de Case Pasive din anul 2014, fiind specializat în construcții din lemn, proiectare și execuție de case pasive.
➤În ultimii ani a realizat în România primele case pasive certificate de Instiitutul de Case Pasive Dr. Wolfgang Feist Darmstadt – Germania, dar și o serie de proiecte experimentale, de la diverse structuri experimentale din lemn, la case cu baloți de paie și case independente energetic, printre care și #casabuhnici – prima casă pasivă premium din România și în top 10 din lume.
➤Din 2015 este implicat activ în cursuri de specialitate dedicate arhitecților în cadrul programului de formare continuă al OAR, cursuri de proiectanți de case pasive și de executanți de case pasive, în parteneriat cu OAR și INCERC
➤PRISPA – prima echipă a României participantă la Concursul Internațional de Arhitectură și Tehnologii Solare – Solar Decathlon Europe 2012

Sari la conținut