Prof. univ. dr. ing. Loretta-Giulia BATALI

Date de contact

Centrala: 021 242.12.08/221

E-mail: loretta.batali@utcb.ro

Curriculum Vitae

Vezi CV

Giullia Loretta Batali a absolvit Facultatea de Hidrotehnică din cadrul UTCB în anul 1990 în domeniul de specializare Construcţii Hidrotehnice. A devenit Doctor în Ştiinţe Tehnice în 1997 la INSA Lyon Franţa, cu menţiunea cea mai înaltă (très honorable avec les félicitations du jury) cu o teză legată de „Utilizarea geocompozitelor bentonitice la depozitele de deşeuri”.

Este Profesor in cadrul Departamentului de Geotehnică şi Fundaţii, conducător de doctorat şi Director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din UTCB. A participat la mai mult de 120 de proiecte de cercetare, proiecte tehnice sau studii geotehnice. Este autor sau co-autor a peste 90 de lucrări ştiinţifice: 7 cărţi de specialitate şi 83 de articole publicate în reviste de specialitate, volumele unor congrese, conferinţe internaţionale şi naţionale.

Principalele direcții de cercetare: Geotehnica mediului (depozite de deşeuri, geosintetice, hazarde naturale şi antropice), Structuri de sprijin şi de fundare, Pământuri nesaturate

Linkuri

Google Scholar    Research Gate    Researcher Id

Teme de cercetare doctorală

Teme de cercetare doctorală 2019-2020