Program de cercetare în comun

UTCB \ EU-CONEXUS \ Noutăți și evenimente \ Program de cercetare în comun

O zonă comună de cercetare extinsă la noii parteneri asociați

EU-CONEXUS a lansat un fond de dezvoltare a proiectelor pentru cercetători pentru a sprijini dezvoltarea proiectelor de cercetare și inovare în colaborare.

Participarea la Fondul de dezvoltare a proiectului este acum deschisă noilor parteneri asociați ai Universității Europene.

Acest fond de dezvoltare a proiectului oferă sprijin financiar pentru dezvoltarea propunerilor de proiecte de până la 4 000 EUR (servicii de consultanță, organizare, călătorie, costuri de ședere …).

Pentru mai multe informații și cum vă puteți înscrie accesați aici.

Institutele comune de cercetare vor urmări în mod activ punerea în aplicare a proiectelor pilot comune de cercetare în cadrul diplomelor comune, masterat și doctorat. teze, proiecte finanțate, precum și furnizarea de servicii către industrie (inclusiv formarea profesională).

Pentru a asigura transferul eficient de cunoștințe și diseminarea activităților comune de cercetare, institutele comune de cercetare vor organiza evenimente academice comune, inclusiv seminarii, conferințe etc., deschise publicului larg.

Institutul comun de cercetare poate solicita, prin intermediul Comitetului comun de coordonare a cercetării, finanțarea din bugetul comun UE-CONEXUS pentru a dezvolta proiecte de cooperare care urmează să fie prezentate la cererile de propuneri (fondul de dezvoltare a proiectului EU-CONEXUS).

Aceste echipe implică cel puțin trei dintre instituțiile partenere UE-CONEXUS și studenți de licență și / sau studii postuniversitare și / sau actori publici, sociali și / sau economici. În cele din urmă, institutele comune de cercetare, în strânsă colaborare cu JRSC, vor exploata toate posibilitățile disponibile pentru finanțarea proiectelor comune de cercetare.

 
Skip to content