Școală de vară doctoranzi

UTCB \ Școală de vară doctoranzi

Prima Școală de vară EU-CONEXUS pentru studenții doctoranzi

Universitatea Europeană pentru Sustenabilitatea Urbană Inteligentă a Coastei invită doctoranzi ai universităților EU-CONEXUS să stăpânească comunicarea profesională și științifică și să câștige experiență lucrând în echipe de cercetare interdisciplinare care participă la prima Școală de vară EU-CONEXUS pentru doctoranzi.

CAND SI UNDE?

26 – 30 iulie 2021

Zadar, Croația / Blended / Virtual *

Înțelegem gravitatea situației rezultate de COVID 19 și vom lua toate măsurile pentru a oferi un mediu sigur dacă școala de vară va fi la fața locului, altfel vom organiza același eveniment de înaltă calitate online sau oferim ambele opțiuni pentru cei care nu pot călători. Decizia va fi luată pe 21 iunie.

DE CE?

Participanții la școala de vară EU-CONEXUS vor primi certificat și transcriere a înregistrărilor (ToR) care vor fi valabile pentru transferul de credite sau recunoașterea la universitățile de origine. 2 ECTS (50 de ore).

Școala de vară este gratuită pentru toți participanții selectați. EU-CONEXUS va acoperi costurile de călătorie, cazare și diurna.

CINE POATE PARTICIPA?

Doctoranzi din toate universitățile EU-CONEXUS (membre și membre asociate), din toate domeniile de cercetare și din orice an de studii de doctorat, având nivelul C1 engleză.

Vă puteți înscrie până la data de 14/06/2021 AICI.

Solicitanții vor fi selectați pe baza motivației, asigurând distribuția egală de către participanții din diferite universități și zone de cercetare. Aproximativ 35 de studenți vor fi invitați să participe. Toți solicitanții vor fi informați cu privire la rezultatele selecției în data de 21.06.2021.

Pentru mai multe informații click aici.

Skip to content